Informatie voor competitiespelers

Deelnemers aan de NGF competitie kunnen hier terecht voor de competitiewedstrijden die gespeeld zullen worden bij Golfclub Kromme Rijn.

Starttijden en captain gegevens

Klik hier voor de starttijden voor alle competitie wedstrijden bij Golfclub Kromme Rijn. In dit schema vindt u ook de contactgegevens van de captains.
Baanboekjes en driving range ballen worden gratis op de dag van de competitie verstrekt.

Voorspelen

Een starttijd kunt u, graag tijdig, reserveren door contact op te nemen met de receptie. De receptie is te bereiken op werkdagen van 8.30 -16.30 op telefoonnummer 030- 6562051.
De competitieteams spelen voor tegen het gereduceerde tarief van €35,00 p.p. voor 18 holes en € 21,00 euro p.p. voor 9 holes.

Houdt u bij de planning van het voorspelen rekening met de teesluitingen op Golfbaan Kromme Rijn die te vinden zijn op de kalender van de website

Horeca

De kosten voor de lunch zullen, op basis van wederkerigheid, voor onze rekening zijn. Voor informatie en afspraken over het diner kunnen de captains contact opnemen met de captain van het ontvangende team. Voor de gelegenheid heeft Brasserie Kromme Rijn een speciaal 3-gangen competitiemenu samengesteld. Eén of meerdere gangen kunnen hieruit gekozen worden.

Klik hier om het competitiemenu te bekijken.

GolfbaanDemoKromme Rijn
  • Locatie

   Sportlaan 6
   3981 HP Bunnik

   Tel: 030 - 6562051
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   KvK: 59681586

   Volg ons

    

  • Hoofdsponsor

   Logo vierkant Ekris BMW en MINI

Login lid mobiel