Nieuwjaarsreceptie 2015

Op zaterdag 10 januari vond de nieuwjaarsreceptie van onze golfclub plaats in het clubhuis.

Zoals gebruikelijk een goedbezochte bijeenkomst waarbij onze voorzitter René Walburgh-Schmidt een korte toespraak hield.

Een bewogen jaar is achter de rug, maar met meer dan 100 nieuwe leden kunnen we de veranderingen in de club wel aan. Memorable feiten werden genoemd: heren-1 is in de NGF competitie gepromoveerd naar de 1e klasse, en zij zullen financieel ondersteund worden door de club om deze prestaties voort te zetten.

Traditiegetrouw onthulde hij de namen van de golfer en golfster van het jaar, die deze kwalificatie te danken hebben aan hun deelname en prestaties op de wedstrijden alsmede hun handicapverlaging: Ruud van Erp en Marieke Scholten. Gefeliciteerd!!

Verder bedankte de voorzitter Greet Vader met een bos bloemen, omdat zij doorlopend haar man, Hein Vader, aan onze baan afstaat. Hij zet zich al jaren met bijzonder veel ijver in voor onze baan en de laatste tijd wel in het bijzonder vanwege de aanleg van de beregeningsinstallatie. Reden dat het bestuur gemeend heeft hem te moeten benoemen tot lid van verdienste. Bovendien werd hem een tulpenboom (liriodendron tulpifera)aangeboden, die door Wim Oskam in het geniep naast de teebox van hole 2 geplaats is.

In het voorjaar gaan we hier nog een half rond bankje onder plaatsen zodat u het wachten kunt veraangenamen met een prachtig uitzicht over de baan.

Could not load widget with the id 58.

GolfbaanDemoKromme Rijn
  • Locatie

   Sportlaan 6
   3981 HP Bunnik

   Tel: 030 - 6562051
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   KvK: 59681586

   Volg ons

    

  • Hoofdsponsor

   Logo vierkant Ekris BMW en MINI

Login lid mobiel