student2

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij Golfclub Kromme Rijn.

De sfeer op de club is ongedwongen en zeer vriendelijk. Wat ons onderscheidt van andere 9-holes banen is de professionele organisatie. Zo wordt u altijd snel en adequaat geholpen. Daarnaast vindt u onze baan in de top-5 van alle Nederlandse 9-holes banen met A-status.

Studentengolf bij Golfbaan Kromme Rijn. Voordelig en toegankelijk golfen voor studenten en jongeren, bij ons kan het. 

Het gezellige clubhuis straalt het karakter van de golfvereniging uit. De golfbaan beschikt over een volwaardige accommodatie met een driving range met meer dan 15 afslagplekken, waarvan 9 stuks overdekt, heeft een lengte van 200 meter en is verlicht zodat je ook 's avonds bij ons terecht kunt. Daarnaast maakt de golfclub deel uit van De Golfalliantie met negen 9-holes banen. De aangesloten golfclubs bieden hun voltijdleden gratis speelrecht op elkaars golfbanen. Dat betekent 81 holes voor de prijs van 9. 

Nu aanmelden button

Voor studenten en jongeren bieden wij aantrekkelijke prijzen om lekker te golfen. 

SpeelrechtPer jaar in €
Speelrecht student t/m jaar waarin men 29 jr. wordt en geregistreerd is bij DUO-groep  306

Bovenstaande tarieven zijn exclusief contributie vereniging (72,50 euro) en NGF bijdrage (Student en jongeren 19,00 euro).

Het speelrecht is geldig van begin tot het einde van het kalenderjaar. In het eerste jaar van jouw lidmaatschap wordt het speelrecht pro rato berekend. 

Opzegging voor 1 december van ieder jaar, schriftelijk of per mail aan het secretariaat.

Je kunt aan het begin van het jaar laten vastleggen het speelrecht  ineens of in 11 termijnen met automatische incasso (5% opslag) te betalen. Hiervoor dien je een machtigingsformulier voor 30 november van ieder jaar bij het secretariaat af te geven.

 

 

GolfbaanDemoKromme Rijn
  • Locatie

   Sportlaan 6
   3981 HP Bunnik

   Tel: 030 - 6562051
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   KvK: 59681586

   Volg ons

    

  • Hoofdsponsor

   Logo vierkant Ekris BMW en MINI