Header foto golfclub

NGF-Competitie

NGFblanco

Nieuwsbrief  NGF-competitie

De inschrijving voor de NGF-competitie 2024 staat met ingang van vandaag open tot en met zondag 8 oktober. Het Google formulier voor inschrijving is via deze link te bereiken.

                Link om in te schrijven: https://forms.gle/nSn83ee1fR12pzpbA

Het “Reglement Kromme Rijn NGF-competitie” is voor de competitie 2024 van toepassing. Wij adviseren het reglement voorafgaand aan de inschrijving te lezen. Door je in te schrijven conformeer je je aan het reglement en ben je alle speeldagen beschikbaar om te spelen.

Een inschrijving betekent niet dat je daadwerkelijk wordt ingedeeld. Nadat de inschrijving is gesloten bepaalt de T.C. aan de hand het aantal inschrijvingen en het reglement hoeveel en welke teams worden gevormd. Bij Kromme Rijn kennen we geen vaste competitieteams (conform strategie en beleid).

De competitiedata voor 2024 zijn:

competitie24

De NGF heeft wel enige aanpassingen gedaan in de opzet van de competitie. Met ingang van 2024 geldt voor de 27-holes competitie dat voor de heren alleen de hoofdklasse, eerste klasse en tweede klasse 27-holes spelen, alle andere klassen spelen 18-holes (9 holes greensome en 9 holes singles)! Voor de 27-holes competitie dames geldt dat de hoofdklasse en de eerste klasse 27-holes spelen, alle andere klassen spelen 18-holes. Dit geldt voor zowel de reguliere competitie als voor de senioren.

Voor Kromme Rijn betekent dit dat, op basis van de resultaten van dit jaar, bijna alle 27-holes competitie teams 18-holes gaan spelen. Alleen de eerste 2 heren teams van zondag spelen 27-holes  (bij voldoende animo).

Tevens introduceert de NGF voor heren 65+ een 18-holes 65+ competitie. Dit zijn teams waarvan de spelers op 1 april 2024 de leeftijd van 65 jaar hebben bereikt. Na een enquête van de NGF onder de golfverenigingen bleek dat alleen bij de heren voldoende animo was om een competitie op te zetten. Deze competitie wordt net als de heren senioren op vrijdag gespeeld!

Voor meer informatie verwijzen we naar de website van de NGF (link: https://www.ngf.nl/topgolf/ngf-competitie/veranderingen-ngf-competities )

Wij hopen weer op veel inschrijvingen, zodat een flink aantal teams kunnen laten deelnemen.

T.C. Kromme Rijn

 

GolfbaanDemoKromme Rijn
  • Locatie

   Sportlaan 6
   3981 HP Bunnik

   Tel: 030 - 6562051
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   KvK: 59681586

   Volg ons

    

  • Hoofdsponsor

   Logo vierkant Ekris BMW en MINI

Login lid mobiel