Strokeplaykampioenschappen 2015

foto6

4 en 6 september werd het Strokeplaykampioenschap (Landatrofee) van GC Kromme Rijn gespeeld. Er viel veel regen in de week voorafgaande aan het kampioenschap, maar de greenkeepers werkten stug door en brachten de baan in de vereiste conditie. Op vrijdag voltooiden de senioren hun eerste ronde in de stromende regen. Helaas kwam vrijdagavond het bericht, dat de baan zaterdag gesloten zou zijn, zodat we de geplande rondes van zaterdag en zondag moesten comprimeren naar 1 dag. Het kampioenschap in de standaardklasse werd van 54 holes teruggebracht naar 36 holes. Al met al lukte het om de finalerondes zondagmiddag tijdig te starten, zodat ze voor de schemering binnen konden komen.

Bij de Heren sloeg Arnoud van Linde al na achttien holes een gat van 6 slagen en hij bleef zo goed spelen, dat hij niet meer werd bedreigd. Norbert van Linde werd tweede en Bob Benard derde. foto7

Bij de Dames prolongeerde Ada van Denderen haar titel. Zij betreurde het, dat Loes Kroon, die gelijk opging, in de laatste ronde wegens een blessure moest opgeven. Liesanna Benard (op 10 slagen) en Marjolein van Ee werden tweede respectievelijk derde.

Er was ook een titelprolongatie bij de Heren Senioren. Rob Moesafier maakte al in de eerste ronde een gat van 10 slagen met de achtervolgers en hij liet zich niet meer inhalen. Hij bleef uiteindelijk Hans van Denderen 7 slagen voor. Good old Gerard Schoenmakers werd derde.

Bij de Dames Senioren was Yvonne Groot in beide rondes de concurrenten veruit de baas. Tomiko Inafuku werd tweede en Gitty van Bussel derde.

De volledige uitslagen vindt u op het prikbord in de hal van het clubhuis.

De voorzitter bedankte na afloop allen, die zich hebben ingezet voor het kampioenschap en deelde prijzen en bloemen uit. Wim Landa overhandigde de Landatrofee aan Arnout van Linde en Ada van Denderen.

GolfbaanDemoKromme Rijn
  • Locatie

   Sportlaan 6
   3981 HP Bunnik

   Tel: 030 - 6562051
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   KvK: 59681586

   Volg ons

    

  • Hoofdsponsor

   Logo vierkant Ekris BMW en MINI