De Haan Trofee 24 mei

DSC07607Spannende strijd om de HAAN TROFEE

Op dinsdag 24 mei organiseerde de seniorencommissie als gastheer de jaarlijkse uitwisselingswedstrijd met de senioren van golfclub Amelisweerd om de HAAN trofee. Na een qua weer barre maandag kwamen toch alle 32 deelnemers zonder ook maar één afzegging om 9 uur in het clubhuis bijeen om bij te praten onder het genot van koffie met cake.Bij een aangename temperatuur ging om 10.05 de eerste flight van start.

Het was zoals altijd een greensome matchplay over 9 holes met na afloop het overheerlijke Kromme Rijn lunchbuffet. De teams voerden een spannende strijd om het winnen van de holes. In de loop van de wedstrijd brak zelfs de zon nog door het wolkendek.

Toen omstreeks 13.00 uur de laatste van de 8 flights binnen kwam steeg de spanning. Voorzitter en wedstrijdleider, Bert Waterman deelde mee dat de stand uiteindelijk 4 tegen 4 was, hetgeen betekende dat er een “putting play off” zou gaan plaatsvinden. Maar eerst genoten alle deelnemers van het uitgebreide lunchbuffet. Tegen tweeën ging iedereen naar buiten naar de putting green. Namens Amelisweerd speelde Adriaan Vogel de drie putts en namens Kromme Rijn was dat Hans Bouman.  De eerste putt was gelijk, de tweede won Hans Bouman en de derde was weer gelijk. 

De HAAN TROFEE is  daarom het komende jaar in het bezit van de senioren van Golfclub Kromme Rijn.  Marijke Rocher overhandigde DE HAAN namens Amelisweerd eerst aan Hans Bouman en daarna aan Bert Waterman.   We kijken terug op een qua sfeer en sportiviteit fantastisch leuke wedstrijd. Voor een impressie: klik hier.

GolfbaanDemoKromme Rijn
  • Locatie

   Sportlaan 6
   3981 HP Bunnik

   Tel: 030 - 6562051
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   KvK: 59681586

   Volg ons

    

  • Hoofdsponsor

   Logo vierkant Ekris BMW en MINI