SLOTWEDSTRIJD DAMESMIDDAG 18 oktober 2016

GCKRdamesmiddag4 "Code geel" op weer on-line, zware buien en windstoten verwacht en tòch gingen we met ons allen zonder morren de baan in. Hulde aan de dames van de commissie die deze wedstrijd begeleidden, ondanks een paar afzeggingen kregen zij het tòch voor elkaar om de overgebleven ingeschrevenen te comprimeren. Dit was nodig door de specifieke spelvorm, greensome stableford, waarbij 2 koppels tegen elkaar speelden. De start was inderdaad nat, maar te doen, daarna zou het echter nog veel natter worden.  

Het vreemde is dat dat op een gegeven moment niet zo veel meer uitmaakt, (mit gehangen, mit gefangen), de focus ligt op dat moment op de bal/slag en oplossingen van en voor elkaar, een leuke spelvorm die door de regen niet in het water viel, althans zo voelde ik het. Dat pakte voor ons goed uit, dat bleek naderhand. De support van onze medespelers Els en Louise hielpen daar zeker aan mee. Onze flight,  Bibi en Ans, startte ge"hand"icapt, Bibi speelde met een geblesseerde hand, voor haar waren natte handschoenen geen pleziertje. Zelf  wist ik hoe mijn seizoen verlopen was, maar laat mij daar zelden door ontmoedigen, " I love golf " slaat helemaal op mij.

Els en Louise vormden een team met gelijke hcp's, bij ons zou  Bibi 5 afslagen moeten noteren, dat werd nog even puzzelen  en afwegen, maar op de laatste hole, voor ons de 4e hole, gebruikte Bibi haar 5e afslag, een goede, maar wel scherp gespeeld, richting linker bunker, mijn 2e slag ging vanuit de rough, prima over de bunker naar de linker kant van de fairway, bibi daarna nog iets verder naar links, de 4e was een heerlijke slag naar/op de green en Bibi scoorde de 5e met een super putt. Wauw, alleen dat gevoel al, in de stromende regen, gaf een heerlijk gevoel. Zelf waren we niet bezig geweest met de score, maar Els wel! een voorziene blik😉. De regen werd bij binnenkomst een regen gordijn, werkelijk een stortbui, hoe heerlijk is  het dan om in de warmte van de kleedkamer te komen, hoewel beduidend groter dan "toen", toch lekker vol met  d.d-tjes met blozende wangen en drijfnatte kleding. Het drankje op de 19e, (de 10e in ons  geval) smaakte heerlijk, alsof het glühwein was. De heerlijke herfstmaaltijd was een groot succes, wild was het thema, maar er stonden ook nog beeldige mini herfst bloemstukjes op tafel, die óók nog mee naar huis mochten.  

Els  werd golfster van het jaar- super Els- en kreeg een schitterend schilderij, geschilderd  door Truus Pluim, Bibi werd tweede,  wauw, als ik dit zo teruglees, bevond ik me in een select gezelschap, en ik maar denken dat het ook een beetje door mij kwam 😟!  De Nearest en longest gingen resp. naar Tineke en Heleen, tenminste als ik goed opgelet heb. En Bibi en Ans wonnen deze slotwedstrijd met een superscore. Tijdens het door Toon en de damescie bedachte diner plus een heerlijk dessert werden ook Manon ( die eveneens een andere uitdaging aangaat) èn de bediening(vertegenwoordigd door Judith), in het zonnetje gezet, een  zonnetje dat ook de damescommissie verdient. Dank allemaal voor alles van het afgelopen seizoen. Dank ook Willie, die later in het jaar echt  afscheid neemt en Hanneke die de dames commissie gaat versterken.

Namens Bibi, tot volgend jaar, lieve  groeten , Ans Kleijn

Voor een foto-impressie: klik hier

dames golfster vhjaar

Bianca van Zijl werd '9 Holes Golfster van het jaar'. Zij ontvangt uit handen van Damescommissie voorzitter Rose Marie van Asselt een aquarel  gemaakt door Truus Pluim.

GolfbaanDemoKromme Rijn
  • Locatie

   Sportlaan 6
   3981 HP Bunnik

   Tel: 030 - 6562051
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   KvK: 59681586

   Volg ons

    

  • Hoofdsponsor

   Logo vierkant Ekris BMW en MINI