Rabobeker Senioren 2017

Rabobeker senioren41

Ieder nadeel “heb“ zijn voordeel.

Met deze one liner van onze beroemdste voetballer, trouwens ook een verdienstelijk golfer, opende de wedstrijdleider zijn praatje bij de prijsuitreiking.

Het nadeel was dat er te elfder ure veel afzeggingen waren voor de 18 holes shotgun om de RABO wisselbeker, georganiseerd door de seniorencommissie . Het voordeel was voor de 36 deelnemers, want zij hadden volop ruimte op onze schitterende baan. Heel goed was ook het weer, ondanks rare voorspellingen van allerlei weer apps. Iedereen had het naar de zin bij deze 3-bal stableford wedstrijd. Er zijn weer vier vogeltjes uit de prijzenkast gevlogen naar Rik Drieënhuizen (birdie op 6 en 8), Gerben Huisman (birdie op 1) en Nard Luttik (birdie op 9).

Nel van der Meer sloeg op hole 5 de longest vanaf de rode tee en Klaas Verhoef deed dit vanaf de gele tee. Bijna waren de bordjes al verdwenen, toen Gerben Huisman op hole 3 verscheen en daar de neary scoorde. Doosjes golfballen waren hun prijs.

Voor de uiteindelijke prijswinnaars lagen horeca bonnen klaar. Op plaats 3 eindigde Rene Walburgh Schmidt. Truus Storimans behaalde de tweede prijs.

Het was toch een beetje een “Gerben Huismandag”, want hij pakte de eerste prijs met 35 punten. Rene en Truus hadden 33 en 34 punten.

Alle deelnemers kregen na afloop 3 ballen, te weten één golfbal en twee heerlijke bitterballen plus nog een teetje.

De wedstrijdleiders, Els van der Veldt, Anton Hopmans en Hans van Heumen waren weer erg happy met alle hulp vanuit de receptie bij het invullen van de scores en het uitdraaien van de einduitslag.

Voor een impressie: klik hier

GolfbaanDemoKromme Rijn
  • Locatie

   Sportlaan 6
   3981 HP Bunnik

   Tel: 030 - 6562051
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   KvK: 59681586

   Volg ons

    

  • Hoofdsponsor

   Logo vierkant Ekris BMW en MINI