Commissiewedstrijd 2017: Circus

GCKR Commissiewedstrijd 201751

Niets vermoedende greenfeespelers vroegen zich zaterdag 12 augustus geschrokken af of Golfclub Kromme Rijn de kledingvoorschriften niet al te ver had opgerekt. De voorzitter, gekleed als opperstalmeester (maar wel met korte broek), stelde hen gerust: de jaarlijkse commissiebekerwedstrijd had dit jaar ‘Circus’ als thema.

De plaatselijke feestwinkels hadden goede zaken gedaan en vrijwel alle deelnemers hadden zich geheel of gedeeltelijk gehuld in passende kledij al dan niet voorzien van de nodige attributen. Niet altijd was direct duidelijk wie achter de vermomming schuil ging. Er waren echter ook gevallen waar de kleding weinig verhullend was.

GCKR Commissiewedstrijd 20176

De wedstrijdvorm oogde complex: combi’s van 2 met partnerruil waarbij met elkaars ballen werden gespeeld, moesten resulteren in één teamscore. Strategieën werden uitgedacht en met wisselend succes in de praktijk gebracht. Terwijl de deelnemers door het organisatiecomité regelmatig werden voorzien van vaste en vloeibare versnaperingen, sneuvelden reputaties en stonden nieuwe helden op. Uiteindelijk won het team dat even enthousiast en samenwerkingsgericht was als het Nederlands damesvoetbalelftal, even gemotiveerd als Dafne Schippers en even goed als Feyenoord.

Dini, Els, Hans en Leo.

Voor alle foto's: klik hier.

 

 

GolfbaanDemoKromme Rijn
  • Locatie

   Sportlaan 6
   3981 HP Bunnik

   Tel: 030 - 6562051
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   KvK: 59681586

   Volg ons

    

  • Hoofdsponsor

   Logo vierkant Ekris BMW en MINI