Clubkampioenschap Strokeplay (W.A. Landa Trofee) 2017

KrommeRijn Golfbaanclub 

Op vrijdag 1 september, zaterdag 2 september en zondag 3 september hebben in totaal 58 leden deelgenomen aan het clubkampioenschap Strokeplay.

In de dagen voorafgaande aan het kampioenschap had Wim Oskam met zijn team de baan in optimale conditie gebracht. In combinatie met het prachtige weer en de goede sfeer kunnen we terugzien op een bijzonder geslaagd kampioenschap. Voor een sfeerimpressie onderstaand een verslag van de winnaars met fotoreportage per categorie.

Voor foto’s klik hier.

W.A. Landa Strokeplaykampioenschap Heren – 2017`herenstr

Na 36 holes op de zaterdag bestond de beslissende flight voor zondag uit Maarten (166 slagen), Arnout (149 slagen) en Norbert (140 slagen). De broers Van Linde hielden elkaar met 75 slagen in de laatste ronde in evenwicht zodat Norbert, naast clubkampioen Matchplay, met een voorsprong van 7 slagen mocht laten huldigen als de nieuwe clubkampioen Strokeplay.

Voor foto’s klik hier.

W.A. Landa Strokeplaykampioenschap Dames - 2017

dameslandaHet deelnemersveld was dit jaar uitgebreid met een aantal nieuwere leden. Fijn dat er weer fris bloed in de aderen van de club stroomt. Desondanks, hoop ik dat volgend jaar nog meer dames mee doen. De strokeplaykampioenschappen zijn toch een prachtig clubevenement. Een uitdaging met 36 holes op zaterdag. Maar dames: gewoon meedoen en je zult zien dat het allemaal best gaat. De baan was zo als altijd voor deze wedstrijd prachtig in conditie, met snelle greens. Dat was wel weer even wennen! Na de 36 holes viel de cut, en bleven er 6 dames over. De stand was bepaald spannend te noemen. Marjolein van Ee stond op kop, met op een punt daar achter Ada en ik, en weer twee punten daarachter Floor. Floor ging met Jeannette en Liesanna de baan in, en was voor ons dus uit beeld. Marjolein, Ada en ik konden elkaar goed in gaten houden. In het begin speelt ieder zijn eigen spel. Bij hole 10 kreeg ik een aardige voorsprong, maar Ada bleef vechten en won regelmatig een puntje terug. Zo werd het op het laatst nog erg spannend en ging het meer op Matchplay lijken, maar ik hield uitendelijk toch twee punten voorsprong. Ik ben erg blij met de 1e prijs, en na drie maal Ada op het bord ben ik blij voor een beetje afwisseling te kunnen zorgen. Bedankt, wedstrijdleiding, voor een perfecte organisatie en bedankt, flightgenoten, voor een gezellig weekend.

Loes Kroon-Batenburg

Voor foto’s klik hier.

Clubkampioenschap Strokeplay Heren senioren - 2017

Na een mooie warming up de herenavond op donderdag (rondje 39) sta je dan vrijdagmiddag na 4 holes met 23 slagen je af te vragen “hoe is dit mogelijk?”. StrokesrhPrima weer, een perfecte baan, met Ron en Paul een geweldige flight. Maar mede door dit alles gaat het dan vanaf hole 5 lopen en eindig je vierde na de eerste dag. Dan de zondag. Weer een superleuke flight (dank Vincent en Wim), nog mooier weer en net even snellere greens, maken een eerste rondje 40 over 9 holes mogelijk. En dan komt hole 11. Dat gaat de score met een “9” op deze betrekkelijk makkelijke hole. Uiteindelijk kom ik met 178 slagen over 2 rondes van de baan. Leider in het clubhuis, maar de top drie komt nog binnen dus dat zal niet lang meer duren. Judith is zenuwachtiger dan ik zelf en is ook de eerste die met felicitaties komt als blijkt dat ook de nummers 1 tot 3 foutjes hebben gemaakt. En in strokeplay zijn de foutjes bepalend, ook deze clubkampioenschappen.

Wedstrijdcommissie dank voor dit prachtige weekeinde.

Een trotse seniore Kampioen Herman Goedman

Voor foto’s klik hier.

Clubkampioenschap Strokeplay Dames senioren - 2017

De strijd: 

Wie gaat er in 2017 Dames Senioren Strokeplay Kampioene worden? De inschrijflijst leek veelbelovend, helaas er bleven toch maar 4 dames over. Yvonne, Gitty, Ans en Annie. Vrijdag en zondag 18 holes op een prachtige baan. Weersvoorspelling eerst een paar druppels maar daarna stralend met af en toe een wolk. Semi strijd tussen Yvonne en Gitty en daarna Ans en Annie, een relaxte, gezellige middag met na afloop een borrel!

StrokesrdsrZondag dan dé Finale "strijd", 

Yvonne en Annie, vriendschappelijk, sportief, niets willen weggeven, spannend met uiteindelijk een winnaar op de 18e! De marker rolde maar door en is uiteindelijk mijn kant op gevallen. Op hole 18, applaus, ontvangen worden door vriendinnen/publiek, kussen, ach en wee, en wachten op de andere winnaars. Maar dan: bitterballen, drank, bloemen, alweer kussen, de prijzen, speeches en veel gezelligheid op het terras. Afsluiting van een mooi weekend in september! Op naar de wedstrijden in 2018.

Annie de Goede

Voor foto’s klik hier.

 

 

 

GolfbaanDemoKromme Rijn
  • Locatie

   Sportlaan 6
   3981 HP Bunnik

   Tel: 030 - 6562051
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   KvK: 59681586

   Volg ons

    

  • Hoofdsponsor

   Logo vierkant Ekris BMW en MINI