Aphroditecup 2017

Aphrodite2017 2.jpg.psf

Op zondag 8 oktober is de strijd om de maandbeker gecombineerd met de Aphroditecup 2017. Deze wedstrijd stond oorspronkelijk gepland op zondag 17 september maar vanwege een baansluiting was het niet mogelijk om op deze datum te spelen.

De Aphroditecup is een gesponsorde clubwedstrijd om de Aphrodite Golfcup (www.aphroditecup.nl). In de voorronde wordt op 18 clubs gespeeld om een plek in de finaleronde die gespeeld wordt van 4 t.m. 11 november op de homecourse van Montenmedio, Vejer de la Frontera aan de Costa da Luz in Spanje. De geheel verzorgde reis naar de finale in Spanje wordt de winnaars van de voorrondes aangeboden door Choice Golftravel, specialist in golfreizen naar Spanje en andere populaire golfbestemmingen.   

Aphr 2

Van de 51 deelnemers werd Geurt van Vendeloo de glorieuze winnaar en Geurt kan zijn skies van 4 t.m. 11 november nog even verruilen voor zijn golfclubs. De nr. 2 en 3  (Ivon Ceelen & Rixta Hempenius) krijgen een herkansing aangeboden zich te plaatsen voor de finale tijdens de laatste open voorronde die gespeeld wordt op zaterdag 15 oktober op golfclub Habichswald nabij Osnabrück (D). 

Aphr 1

 

GolfbaanDemoKromme Rijn
  • Locatie

   Sportlaan 6
   3981 HP Bunnik

   Tel: 030 - 6562051
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   KvK: 59681586

   Volg ons

    

  • Hoofdsponsor

   Logo vierkant Ekris BMW en MINI