Slotwedstrijd 2017

Image00002

 

De Slotwedstrijd op 11 november was een groot feest voor alle deelnemers. Toegegeven, de weergoden hadden beter hun best kunnen doen, maar dat mocht de pret niet drukken.
Het begon al bij de ontvangst met een leuke goodiebag. Daarna de baan in voor de Regenboog Scramble: in teams van 5 of 6 mensen werd er wisselend van geel, rood of oranje afgeslagen, om vervolgens via een best bal-principe de hole uit te spelen. Na hole 5 was een welkome horeca stop ingelast met heerlijke gluhwein en apfelstrudel, en op hole 10 werd de regelkennis getest, waarna vervolgens met putten in de marmottenholes punten konden worden gescoord. Een relatie tussen het aantal goede vragen en de verdiende putt-punten bleek er niet te zijn.
Iedereen die na de 10 holes verkleumd het clubhuis binnenkwam, kreeg in het Grand Café gelijk een kop stevige soep om bij te komen.
Bij de prijsuitreiking bleek dat er zeer goed gescoord was, maar met 7 onder de baan was het team van Chantalle uiteindelijk de beste. 3 verdienstelijke neary's werden gescoord door Jeanette Raassen, Serge Pessemier en Henk Sweere.

Hierna was het tijd voor een heerlijk buffet, en konden degenen die wilden een dansje wagen. De sfeer in het volle clubhuis was erg gezellig en aan alle tafeltjes werd geanimeerd gepraat. Al met al een heerlijke afsluiting van een leuke dag, en van een mooi wedstrijd seizoen.

 

1e plaats TEAM 1: Chantalle, Gaby, Peter, Lia, Leo en Bert

2e plaats TEAM 4: Marjolein, Bart, Cees, Pauline en Toon

3e plaats TEAM 6: Joost, Colijn, Henk, Natascha, Gertjan en Annette

Voor een compleet fotoverslag: klik hier.

GolfbaanDemoKromme Rijn
  • Locatie

   Sportlaan 6
   3981 HP Bunnik

   Tel: 030 - 6562051
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   KvK: 59681586

   Volg ons

    

  • Hoofdsponsor

   Logo vierkant Ekris BMW en MINI