Aandelen

Leden van Golfclub Kromme Rijn kunnen aandeelhouder worden van De Brakel Holding B.V., eigenaar van de baan en opstallen van Golfbaan Kromme Rijn. Het verwerven van een aandeel is overigens geen verplichting om lid te worden van Golfclub Kromme Rijn en het verkrijgen van speelrecht op de golfbaan. Houders van een aandeel (aandelen A t/m D) ontvangen een korting van 15% op het speelrecht.

Deze korting is statutair vastgelegd. Zij hebben spreek- en stemrecht in de Algemene Vergadering van Aandeelhouders. De aandelen zijn vrij verhandelbaar.

Is de aandeelhouder een rechtspersoon dan kan zij jaarlijks een natuurlijk persoon aanwijzen die de rechten van het speelrecht kan uitoefenen en lid wordt van Golfclub Kromme Rijn.

Er zijn een aantal specifieke aandelen (aandelen E) verkrijgbaar. De houder van het aandeel E is vrijgesteld van het betalen van speelrecht. Ook deze vrijstelling is statutair vastgelegd. Is de houder een rechtspersoon dan kan zij jaarlijks een natuurlijk persoon aanwijzen die van het speelrecht gebruik kan maken. Ook deze aandelen zijn vrij verhandelbaar. Bij overdracht van het aandeel gaat ook het gratis speelrecht over op de nieuwe aandeelhouder.

De houders van aandelen E hebben spreek- en stemrecht in de Algemene Vergadering van Aandeelhouders. De “stemwaarde” van het aandeel E is gelijk aan 12 gewone aandelen (aandelen A t/m D). De prijs van het specifieke aandeel bedraagt € 25.000,--

Leden van Golfclub Kromme Rijn vindenhier een lijst van aandeelhouders die hun aandeel te koop aanbieden veelal met een indicatie van de vraagprijs. 

GolfbaanDemoKromme Rijn
  • Locatie

   Sportlaan 6
   3981 HP Bunnik

   Tel: 030 - 6562051
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   KvK: 59681586

   Volg ons

    

  • Hoofdsponsor

   Logo vierkant Ekris BMW en MINI