Lidmaatschap

LID WORDEN
Golfclub Kromme Rijn is een actieve en gezellige vereniging met een ongedwongen sfeer. De prachtige parkbaan ligt op landgoed De Brakel en kun je terugvinden in de top 10 van alle Nederlandse 9 holes banen met A-status. Maar dat niet alleen, de club maakt ook deel uit van de Golfalliantie die wordt gevormd door negen 9-holes banen. Als lid van onze vereniging kun je gratis spelen op de aangesloten banen. Golfclub Kromme Rijn wil graag iedereen de mogelijkheid bieden om te golfen. Daarom zijn er voor partners, jeugd, studenten aangepaste speelrecht tarieven. Deze tarieven vind je hieronder.

JEUGDLEDEN
De vereniging verwelkomt iedereen, maar jeugd in het bijzonder. Het houdt de club jong en zorgt voor een energieke sfeer. En we weten dat iedereen die vroeg begint met golf, daar later veel plezier van heeft. Samen met andere kinderen en onder leiding van een golf pro, krijg je 16-20 uur les per jaar. Onze golf coaches zorgen voor vele trainingen in allerlei spelvormen: plezier staat voorop. De lessen en trainingen zijn op vrijdagmiddag of zondagochtend. Inhoud en tarieven voor jeugdleden vind je hier.

BUSINESSLEDEN
Naast gewone leden kun je je ook als business lid aanmelden. Bedrijfsleden doen interessante, zakelijke contacten op en weten elkaar goed te vinden. Vaak maken ze gebruik van elkaars producten en diensten. Als bedrijfslid ben je volwaardig lid en heb je verschillende voordelen boven gewone clubleden, zoals greenfee kaarten voor uw gasten en de mogelijkheid om 30 dagen van tevoren starttijden te boeken. En natuurlijk kun je deelnemen aan de competitieve en gezellige bedrijvencompetitie. Tot slot, als bedrijfslid word je direct bovenaan de wachtlijst geplaatst; zodra een plek vrij is kun je starten!

WIL JE GRAAG LID WORDEN? 
Dan plaatsen we je graag op de wachtlijst. Door opzeggingen komen regelmatig plaatsen vrij voor nieuwe leden. Op dit moment staan meer dan 50 geïnteresseerden op de wachtlijst. Dat lijkt veel, maar jaarlijks vertrekken bij ons om uiteenlopende redenen ook meer dan 50 leden. Wil je niet wachten, dan kun je een aandeel aanschaffen. Met dat aandeel heb je niet alleen recht om lid te worden, je geniet dan ook 15% korting op het jaarlijks speelrecht, wat momenteel neerkomt op € 202,00.
Heb je verder nog vragen over het lidmaatschap, dan kun je via mail terecht bij ons secretariaat.

GolfAlliantie
Als lid van Golfclub De Kromme Rijn maakt u deel uit van De Golfalliantie, een samenwerkingsverband met negen 9-holes banen. Dit betekent dat u als voltijdslid gratis speelrecht heeft op elkaars golfbanen. U kunt dus genieten van maar liefst 81 holes voor de prijs van 9, waardoor u een gevarieerd golfavontuur kunt beleven.

Tarieven 2024
Speelrecht Golfbaan Kromme RijnPer jaar
 euro
Lid zonder aandeel 1.348
Aandeelhouder (hoeft niet op de wachtlijst) 1.146
Volwassene 30 t/m 34 jaar1.011
Volwassene 22 t/m 29 jaar674
Student registreerd bij DUO337

  Mijn GSN is*:

  Ik ben nu lid van:

  Handicap*:

  Naam*:

  Roepnaam*:

  Geslacht*:
  ManVrouw

  Geboortedatum*:

  Adres*:

  Postcode*:

  Woonplaats*:

  E-mail*:

  Telefoon*:

  Bovenstaande tarieven zijn inclusief btw,  exclusief contributie vereniging (72,50 euro) en NGF bijdrage (24,50 euro).

  Het speelrecht is geldig van begin tot het einde van het kalenderjaar. In het eerste jaar van uw lidmaatschap wordt het speelrecht pro rato berekend. 

  Opzegging voor 1 december van ieder jaar, schriftelijk of per mail aan het secretariaat.

  U kunt aan het begin van het jaar laten vastleggen het speelrecht  ineens of in 11 termijnen met automatische incasso (5% opslag) te betalen. Hiervoor dient u een machtigingsformulier voor 30 november van ieder jaar bij het secretariaat af te geven.

  Wilt u meer informatie?​