Activiteiten

Golfclub Kromme Rijn is een levendige vereniging, waar altijd wel iets te doen is. De vele vrijwilligers organiseren allerlei activiteiten, binnen en buiten de baan. Clubkampioenschappen, fun-wedstrijden, ‘specials’, shotguns starts – dit is maar een kleine greep uit een seizoen Kromme Rijn. Toch, zonder anderen te kort te willen doen, lichten we er drie momenten in de week uit. 

Dinsdagmiddag
Dinsdagmiddag is de baan gereserveerd voor de dames. Iedere vrouw is dan van harte welkom, welke handicap je ook hebt. De Damescommissie organiseer regelmatig een ‘special’: een funwedstrijd die meestal gekoppeld is aan een bepaald thema en die met een gezellige gezamenlijke maaltijd wordt afgesloten. Wil je meer informatie, of een keer mee spelen om te zien of de damesmiddag iets voor je is, bel of mail dan even met de Damescommissie. We zien je graag op eerste tee!

Donderdagavond
Vanaf de start van het seizoen wordt op donderdagavond de Herenavond georganiseerd. Naast een paar ‘specials’, zoals bijvoorbeeld een Cross Country, organiseren we een qualifying Stableford-inloopwedstrijd van negen holes. Na de wedstrijd eten we met elkaar – al is dit natuurlijk niet verplicht – drinken we een glas en wordt de uitslag van de wedstrijd bekend gemaakt. Tijdens de laatste Herenavond in oktober reiken we de seizoensprijzen uit en sluiten we het jaar af.
De uitstekende onderlinge sfeer en de gezellige avonden in het restaurant of op het terras maken de donderdag tot de leukste avond op de club.
Wil je weten hoe u aan de Herenavond deel kunt nemen? Neem dan contact op met de Herencommissie. Wij reserveren vast een plekje voor je!

Donderdagochtend
Wees niet verbaasd als vroeg op de donderdagochtend het parkeerterrein goed gevuld is. De Seniorenochtend is namelijk een zeer populaire ochtend. Er wordt dan een 9 holes qualifying Stableford-wedstrijd gespeeld, ongeacht handicap, die meetelt voor de ‘Golfer van het jaar’. Iedere laatste donderdag van de maand wordt in steeds een andere spelvorm, een shotgun-wedstrijd in teamverband georganiseerd. Daarna kun je met je flightgenoten onder het genot van een drankje en hapje de wedstrijd nog eens rustig nabeschouwen. Gedurende het seizoen wordt ook voor de Oskam-beker gespeeld, een 9 holes matchplay wedstrijd waarvan steeds de helft van de deelnemers doorgaat naar de volgende ronde. Wil je meer weten over deze goed bezochte en gezellige ochtend, neem dan contact op met de Seniorencommissie.

INSCHRIJVEN
Inschrijving voor de Damesmiddag, Herenavond en Seniorenochtend gaat via E-Golf4U,
https://m.eg4u.nl/
De inschrijving voor de Seniorenochtend staat 17 dagen vooraf open.
De inschrijving voor de Damesmiddag staat 14 dagen vooraf open.
De inschrijving voor de Herenavond is op de dag zelf vanaf 14 uur.