Header foto golfclub
Lidmaatschap

U kunt zich als geïnteresseerde op de wachtlijst laten plaatsen voor een lidmaatschap. 

De huidige leden kunnen tot 1 december 2023 opzeggen voor het jaar daarop. Afhankelijk van het aantal opzeggingen komen plaatsen vrij voor nieuwe leden. Op dit moment is de wachtlijst groter dan 50 en dat is meestal nog niet voldoende om het aantal leden dat jaarlijks bij ons om uiteenlopende redenen (gezondheid, verhuizing, tijdgebrek e.d.) vertrekt te vervangen.

Wenst u niet te wachten, overweeg dan de aanschaf van een aandeel. Aandeelhouders hebben recht om toegelaten te worden tot de vereniging. Bijkomend voordeel is dat u 15% korting geniet op het jaarlijks speelrecht, momenteel € 197,--.

De sfeer op de club is ongedwongen en zeer vriendelijk. Wat ons onderscheidt van andere 9-holes banen is de professionele organisatie. Zo wordt u altijd snel en adequaat geholpen. Daarnaast vindt u onze parkbaan op Landgoed de Brakel in de top-10 van alle Nederlandse 9-holes banen met A-status.

De vereniging maakt deel uit van De Golfalliantie met negen 9-holes banen. De aangesloten golfclubs bieden hun voltijdleden gratis speelrecht op elkaars golfbanen. Dat betekent 81 holes voor de prijs van 9.

Lidmaatschapsinformatie

Nu aanmelden button

Bij vragen kunt u terecht via mail bij ons secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tarieven 2024
Speelrecht Golfbaan Kromme RijnPer jaar
  euro
Lid zonder aandeel  1.348
Aandeelhouder (hoeft niet op de wachtlijst)  1.146
Volwassene 30 t/m 34 jaar 1.011
Volwassene 22 t/m 29 jaar 674
Student registreerd bij DUO 337


Partnerlidmaatschap - extra voordelig voor leden van 29 jaar t/m 40 jaar oud

Bent u en uw partner t/m 40 jaar dan speelt één partner gratis in uw eigen flight en betaalt deze geen jaarlijks speelrecht. De toegang tot wedstrijden en de alliantiebanen is voor het partnerlid niet beschikbaar.

Bovenstaande tarieven zijn exclusief contributie vereniging (72,50 euro) en NGF bijdrage (24,50 euro).

Het speelrecht is geldig van begin tot het einde van het kalenderjaar. In het eerste jaar van uw lidmaatschap wordt het speelrecht pro rato berekend. 

Opzegging voor 1 december van ieder jaar, schriftelijk of per mail aan het secretariaat.

U kunt aan het begin van het jaar laten vastleggen het speelrecht  ineens of in 11 termijnen met automatische incasso (5% opslag) te betalen. Hiervoor dient u een machtigingsformulier voor 30 november van ieder jaar bij het secretariaat af te geven.

GolfbaanDemoKromme Rijn
  • Locatie

   Sportlaan 6
   3981 HP Bunnik

   Tel: 030 - 6562051
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   KvK: 59681586

   Volg ons

    

  • Hoofdsponsor

   Logo vierkant Ekris BMW en MINI

Login lid mobiel