Aphrodite Golfcup 2024

Op zondag 2 juni jl., een zonnige dag, werd op onze mooie golfbaan Kromme Rijn de Aphrodite Golfcup 2024 gehouden. Een golfwedstrijd die door de deelnemers met veel enthousiasme werd ontvangen. De weersomstandigheden waren ideaal, met een stralende zon en een lichte bries die de perfectie toevoegde aan een geweldige dag op de golfbaan.

Tijdens de wedstrijd waren er twee bijzondere uitdagingen: de neary op hole 6 & 15 en de tweary op hole 2 & 11, die door veel spelers enthousiast werden aangegaan. Deze speciale elementen zorgden voor extra spanning en plezier tijdens het spel. Soms moesten we op elkaar wachten, wat soms tot lichte vertragingen leidde. Desondanks bleef de stemming opperbest, en iedereen bleef gemotiveerd om hun beste spel te laten zien.

Aan het einde van de lange dag werd de winnaar bekendgemaakt, Anneke Wattez, die een prachtige prijs in de wacht sleepte: een reis naar Spanje. De tweede plek werd gewonnen door Ans Kleijn, de derde door Xandra van der Vegt en de vierde door Paul Evekink. Anneke was hiermee ook winnares van maandbeker 3 Categorie 1 en Ans de winnares van maandbeker 3 Categorie 2. De Neary werd gewonnen door Frits van Lingen en de Tweary door Mieke Veenbrink.

Kortom, de Aphrodite Golfcup 2024 was een groot succes, gekenmerkt door mooi weer, sportieve uitdagingen en een geweldige prijs voor de winnares. Een dag om met plezier op terug te kijken.