Het wedstrijdseizoen van 2024 staat voor de deur

Onze wedstrijdcommissie heeft een gevarieerd programma samengesteld vol leuke en uitdagende wedstrijden. Van spannende competitiewedstrijden tot gezellige fun-wedstrijden, er is voor ieder wat wils! Voor meer details over wedstrijden bij Golfclub Kromme Rijn, klik hier.

Onze doelgroepcommissies voor dames, heren, senioren en jeugd organiseren eveneens diverse activiteiten en wedstrijden die aansluiten bij jouw interesses en niveau. Houd de nieuwsberichten op onze website goed in de gaten of neem contact op met de desbetreffende commissies voor meer informatie.

En laten we de aftrap van dit seizoen niet vergeten: de Openingswedstrijd op zaterdag 23 maart! Het belooft een fantastische dag te worden met een teamwedstrijd over 9 holes in de spelvorm van Texas Scramble. Of je nu een doorgewinterde golfer bent of net begint, deze wedstrijd biedt een geweldige kans om kennis te maken met je medespelers en de gezellige sfeer van onze club te ervaren. Naast de reguliere holes zijn er ook “speciale” holes bij het clubhuis, georganiseerd door de regelcommissie en de golfschool. De prijsuitreiking vindt plaats na afloop in het clubhuis, onder het genot van een verfrissend drankje.

Dus pak je agenda erbij en zet het alvast groot omcirkeld: de start van een nieuw golfseizoen vol plezier, uitdaging en camaraderie! We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze prachtige golfbaan.

Met hartelijke groeten
namens de wedstrijdcommissie
Natascha Renkers