Introductiewedstrijd 20 april

Op zaterdag 20 april a.s. vindt de eerste Xperon introductiewedstrijd van het jaar plaats, starttijden vanaf 16.00 uur.

Deze wedstrijd is toegankelijk voor (nieuwe) leden en niet-leden (zoals de golfschoolleden en handicapregistratieleden) nog zonder handicap of met een handicap tussen 54 en 36. Voorwaarde voor beginnende golfers zonder handicap is wel dat het regelexamen behaald moet zijn.

Er zijn 2 wedstrijdvormen:

  • Deelnemers met baanpermissie of een handicap tussen 45 en 54 spelen een best ball/Texas Scramble, onder begeleiding van een mentor.
  • Golfers met wat meer ervaring, met een handicap tussen 36 en 45, kunnen een qualifying kaart lopen. Ook hier speelt in principe met elke flight een mentor mee.

Het inschrijfgeld bedraagt voor leden € 4,-. Voor handicapregistratieleden en baanpermissiegolfers is dit € 30,00 (Green Fee + kosten wedstrijd). Voor de leden graag per pinbetaling bij de wedstrijdtafel afrekenen. Voor de anderen verzoeken wij jullie dit, voor aanvang van de wedstrijd, beneden bij de receptie te voldoen.

Als lid kun je inschrijven via de E-Golf4U app of via de website Krommerijn.nl (inloggen met lidcode en wachtwoord en vervolgens in jouw profiel naar wedstrijden). Mocht je dit niet lukken, vraag dan hulp bij de receptie of stuur een mail naar introcie@krommerijn.nl.

Niet-leden kunnen zich alleen aanmelden door een mail te sturen naar de Introductiecommissie. (introcie@krommerijn.nl)

Inschrijven en dus ook uitschrijven (!) is mogelijk tot woensdag 17 april 10.00 uur.

Wij delen je in op basis van handicap bij Best ball of Q-kaart. Mocht je anders willen, geef dat dan bij inschrijving (in eGolf of via de mail) aan, dan kijken we op individuele basis wat mogelijk is.

In het geval van over-inschrijving wordt voorrang gegeven aan leden van de golfclub.

De wedstrijdleiding is in handen van de introductiecommissie en wij verheugen ons op jouw deelname!