Masterclass van Romy Meekers

Beste leden,

Wij zijn verheugd om jullie wederom een unieke kans aan te bieden die u niet wilt missen! Na de goed ontvangen masterclass van Martijn Oosterhout, zullen we dit jaar iemand ontvangen die zélf de clubs vast heeft. Golfprofessional Romy Meekers, spelend op de Ladies European Tour.

Romy zal haar ervaringen en avonturen delen, een fascinerend inkijkje bieden in de wereld van professioneel damesgolf en de uitdagingen die ze onderweg is tegengekomen. Daarnaast zal Romy ook haar kennis delen door praktische tips en trucs te bieden die cruciaal zijn voor het verfijnen van jullie spel. Of het nu gaat om het checken van de basis voor putten, het perfectioneren van uw chiptechniek, of het verbeteren van de mentale weerbaarheid op de baan, deze masterclass is ontworpen om je spel naar een hoger niveau te tillen.

Deze masterclass is een niet te missen kans om direct te leren van een doorgewinterde professional. U zult niet alleen waardevolle inzichten en vaardigheden opdoen, maar ook geïnspireerd raken door Romy’s passie en toewijding aan de sport.

Reserveer jouw plek in E-golf4U (vanaf donderdag 18 april om 8.00 uur inschrijven) en maak deel uit van deze leerzame ervaring.

Praktische informatie:

Datum: 8 mei
Tijden: 20.00-22.30u
Kosten: n.v.t.
Max inschrijvingen: 80

Met enthousiaste groet,
Dé Evenementen Commissie