Verenigingslessen

Na het succes van vorig jaar wil de vereniging haar leden de mogelijkheid bieden om, met korting, lessen af te nemen bij de Golfschool Kromme Rijn. In het kader van het bevorderen van het spelniveau, bieden wij je nu de mogelijkheid om een leskaart (van 5 lessen) bij de golfschool aan te schaffen met een verenigingskorting van 20%. Dat is nog niet alles, want bij de aanschaf van de leskaart krijg je ook een tegoed van € 10 voor driving-range ballen gesponsord door de golfbaan.

Deze leskaarten zijn als individu of als groep te kopen gedurende de maanden april-mei 2024. Zolang de voorraad strekt zouden we bijna zeggen. Wij hebben als vereniging hier een budget voor vrij gemaakt, maar dit budget is niet oneindig. Om zoveel mogelijk leden in de gelegenheid te stellen om gebruik te maken van deze actie, mag ieder lid maximaal 1 leskaart kopen, de leskaart is een jaar geldig.

De leskaarten zijn voor lessen van 25-minuten of 50-minuten. Speciaal voor de vereniging biedt de golfschool de volgende pakketten aan:

 

 

Lespakket: Prijs per persoon voor 5 lessen van 25 minuten

Lespakket: Prijs per persoon voor 5 lessen van 50 minuten

Wil jij gebruik maken van de actie, doe dan het volgende:

Bij de receptie van de golfbaan kun je een leskaart kopen. Deze dient meteen te worden afgerekend. Mocht je les willen met andere leden (in een groepje), dan moet je bij de inschrijving aangeven wie er deel uitmaakt van het groepje. Mocht je in een groep willen lessen, maar niet zelf een groepje hebben. Dan kun je dat kenbaar maken en wordt er gekeken naar de mogelijkheden.

Er dient dan te worden afgerekend voor de hele groep. De receptie zal de volgende gegevens administreren:

  • Type leskaart
  • Naam en lidcode
  • Bij welke pro de les gevolgd wordt
  • Eventueel deelnemers als het om een groepsles gaat.

De persoon van wie de contactgegevens zijn opgegeven, krijgt vervolgens van de golfschool een bericht dat de leskaart op zijn/haar naam staat en dat de lessen geboekt kunnen worden.

Wij wensen iedereen veel golfplezier