Verslag Openingswedstrijd 2024

Eindelijk, het officiële golfjaar 2024 gaat weer van start met de openingswedstrijd. De opkomst was geweldig en de 84 deelnemers speelden in flights van 6 personen, verdeeld over een 14-tal teams.  De spelvorm was ook deze keer Texas Scramble. Naast de negen holes van de baan waren ook nog eens twee specials opgenomen. Zo had de golfschool een put-parcours ingericht op de oefengreen en de regel commissie wist onze hersenen te laten kraken over een 6-tal regel vragen. Ondank de vele teams is de spelers tijdens de hele wedstrijd lange wachttijden bespaard gebleven.

Ieder van de teams kon stableford punten verdienen met 9 holes in de baan, het putting parcours én de regelvragen. De totaalscore van ieder van de teams lag tussen 77 en 91 punten. Drie teams deelden met 89 punten de tweede plaats, maar het team van captain Paul Kuster was de duidelijke winnaar met de 91 punten. Proficiat Paul, Hans v. Denderen, Anita de Vroedt, Tineke Paauw, Folkert Fischer en Jeanet Verhoef.

Tot slot is de openingswedstrijd ook ieder jaar het moment waarop we afscheid nemen van de aftredende wedstrijd commissie leden. Iedereen kreeg een mooie bos bloemen als dank voor hun inzet van de afgelopen jaren. Met name Gerrit Kroes werd als oud-voorzitter in het zonnetje gezet met een mooie krent boom voor in z’n tuin. Natascha Renkers heeft het stokje overgenomen van Gerrit.

Veel succes en vooral plezier toegewenst voor het komende seizoen!!!

De wedstrijdcommissie