Familietoernooi 2024

Op tweede pinksterdag vond op onze club de voorronde van het NGF Familietoernooi plaats. Het was een mooie dag met 56 enthousiaste deelnemers, variërend in leeftijd van 14 tot 88 jaar. De 28 koppels speelden 18 holes en beleefden samen een geweldige dag. Daarnaast hebben we 560 euro opgehaald voor het goede doel Plan International, dat zich inzet voor de rechten van kinderen en de gelijkheid voor vrouwen wereldwijd.

Zoals vaak, zat het venijn in de staart. In de categorie Netto Stableford kwamen Martine Pol-Neefs en Allard Pol als winnaars uit de bus met maar liefst 46 stableford punten. In de categorie Bruto waren het Margreet van Linde en Norbert van Linde die met 80 slagen de overwinning binnenhaalden. Beide koppels maken kans om uitgenodigd te worden voor de landelijke finale begin oktober op GC De Pan.

Maar er was meer! De evenementencommissie had een leuke verrassing georganiseerd: een “Beat the Pro”-wedstrijd. De pro was niemand minder dan Romy Meekers, een playing professional op de Ladies European Tour. Slechts vijf deelnemers slaagden erin om op hole 6 een betere slag te produceren dan Romy. Deze toppers waren Roel van Veen, Rene Walburgh Schmidt, Reinoud Weller, Floris Weller en Remy Beranger.

Het was een dag vol sportiviteit en plezier, een perfecte viering van het NGF Familietoernooi, waarin familie en saamhorigheid centraal stonden.