NGF kampioenschap Dames 50+

Vrijdag 17 mei  had Golfclub Kromme Rijn  de eer om twee damesteams te mogen ontvangen om op onze prachtige baan de landelijke finale van de NGF-competitie voor Dames 50+ te spelen, te weten de Rijswijkse en de Haagse.

Namens onze club namen Marieke Scholten en Dini Sas de honneurs waar om de teams als gastvrouw te begeleiden, bijgestaan door Marieke van de Reijden en Loes Kroon.

Na de 1e 9 holes (single) werd  het al snel duidelijk dat de Rijswijkse de meeste kans op een overwinning maakte.

Na de 2e ronde greensome werd dit een feit en kon een vertegenwoordiger van de  NGF de  prijzen uitreiken. De weergoden waren ons gelukkig goedgezind, het noodweer brak pas los na de prijsuitreiking.

Het begeleiden van de teams (ontvangst met wat lekkers bij de koffie, starten, spotten, formulieren invullen etc.) werd door de dames enorm op prijs gesteld en bevestigt door de feedback die wij later ontvingen:

In naam van het dames 50+ team van de Rijswijkse willen wij jullie en de dames die de wedstijd hebben geleid, hartelijk bedanken voor jullie gastvrijheid bij onze finalewedstrijd op Kromme Rijn.

Door de vriendelijke ontvangst met koffie, de zorg voor de formulieren en het starten, hebben jullie dames ons enorm ontzorgd. Zelf de referee was aanwezig. Op deze manier konden wij ons goed focussen op de wedstrijd.

Alles verliep vlekkeloos. Het was een ontvangst waar niets aan ontbrak.

Heel hartelijk dank voor de begeleiding van de finaledag!

Met vriendelijke groet, namens de dames van de Rijswijkse,

Katja vd Klaauw

Captain