Renovatie voorplein

De bestrating tussen clubhuis en drivingrange alsmede op de drivingrange buiten wordt binnenkort vervangen. De vernieuwing past in het kader van ons streven om alle onderdelen van het golfcomplex op een kwalitatief hoog niveau te houden.

Je zal tijdens de werkzaamheden vooral bij de toegang tot de tassenbergingen, het clubhuis en de drivingrange enig hinder ondervinden. Voor de renovatie worden zeker twee weken uitgetrokken en zodra bekend zullen wij de startdatum melden. Kijk hier voor de schets van de architect.

De uitgekozen tegel voor het gebied tussen clubhuis en range is de smartton sierra madre van redsun.

Op de drivingrange worden in de nieuwe situatie andere kunstgras afslagmatten geplaatst. Deze worden verzonken en je kan je eigen tee gebruiken. Let wel – dit is een totaal ander product dan je tot nu toe bent gewend. De matten, van Zwitserse makelij, bootsen het gras op de fairway na. Ze zijn veel minder hard en daardoor aangenamer voor de pols. Het gevolg van een te diep geraakte bal is wel dat je, zoals in de realiteit, blijft hangen in het gras met een bal die veel minder ver vliegt.